Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Hiszpania. Regionalne produkty na galicyjskich stołach

Isabella Degen
Isabella Degen
A Coruña, Plaza de Lugo - tu mieści się wielka hala targowa, trzypiętrowa, gdzie mieszczą się stoiska z rybami i owocami morza, mięsne, warzywno-owocowe i piekarnicze. To jest interesujące miejsce dla każdego turysty.  Fot.Isabella Degen
A Coruña, Plaza de Lugo - tu mieści się wielka hala targowa, trzypiętrowa, gdzie mieszczą się stoiska z rybami i owocami morza, mięsne, warzywno-owocowe i piekarnicze. To jest interesujące miejsce dla każdego turysty. Fot.Isabella Degen
Kuchnia Galicji to przede wszystkim ryby i owoce morza, których jest pod dostatkiem. Portów rybackich tu nie brakuje, A Coruña otoczona jest głęboko wciętymi w ląd zatokami, zwanymi "Rias Gallegas", gdzie dokonują się obfite połowy.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na naszemiasto.pl Nasze Miasto