Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pyszne opiekańce rybne

Redakcja
Fot. Barbara Podgórska
Fot. Barbara Podgórska
Są znakomite, smaczne, aromatyczne, dietetyczne, nie oklejone grubą warstwą panierki, jak kupne w słoikach, i nie wykręcają języka od nadmiaru octu. Można je robić z rozmaitych ryb. Basi najlepiej się udają te z płatów śledziowych.

Współautor artykułu:

  • Barbara Podgórska
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Michał Pietrzak - Niedźwiedź włamał się po smalec w Dol. Strążyskiej

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na naszemiasto.pl Nasze Miasto