MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Nowy obrońca w Stali Mielec

Nowy obrońca w Stali Mielec

Coraz bliżej do budowy Oceanarium w Kołobrzegu

NOWE
Coraz bliżej do budowy Oceanarium w Kołobrzegu

Polecamy

W koszykarskim Górniku Zamek Książ budują mocny zespół

W koszykarskim Górniku Zamek Książ budują mocny zespół

PSP Malbork z nowym zastępcą komendanta powiatowego

PSP Malbork z nowym zastępcą komendanta powiatowego

Kolizja osobówki i ciężarówki w Sitnicy. Na miejscu pracują strażacy i policja

Kolizja osobówki i ciężarówki w Sitnicy. Na miejscu pracują strażacy i policja