Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Żarkach, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Żarkach, (21.04-27.04.2024)

Przegląd tygodnia od 21.04 w Karpaczu

Przegląd tygodnia od 21.04 w Karpaczu

Polecamy

Przegląd tygodnia od 21.04 w Szczyrku

Przegląd tygodnia od 21.04 w Szczyrku

Przegląd tygodnia od 21.04 w Makowie Podhalańskim

Przegląd tygodnia od 21.04 w Makowie Podhalańskim

Tygodniowy przegląd prasy w Przysusze, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Przysusze, (21.04-27.04.2024)