MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Zarząd hokejowej Unii Oświęcim spotkał się z kibicami. WIDEO

Zarząd hokejowej Unii Oświęcim spotkał się z kibicami. WIDEO

Obrońcy tytułu grają o kolejne zwycięstwo w LN. Starcie z dobrze znanym przeciwnikiem

Obrońcy tytułu grają o kolejne zwycięstwo w LN. Starcie z dobrze znanym przeciwnikiem

Polecamy

Maroko i Włochy za ok. 100 zł? Szybka wyprzedaż biletów lotniczych

Maroko i Włochy za ok. 100 zł? Szybka wyprzedaż biletów lotniczych

Chwile grozy w Ustroniu. 42-latek wyskoczył z drugiego piętra

Chwile grozy w Ustroniu. 42-latek wyskoczył z drugiego piętra

Już niedługo Powiatowe Mistrzostwa w Lepieniu Pierogów - zapisy trwają

Już niedługo Powiatowe Mistrzostwa w Lepieniu Pierogów - zapisy trwają