Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Hiszpania. Regionalne produkty na galicyjskich stołach

Isabella Degen
Isabella Degen
A Coruña, Plaza de Lugo - tu mieści się wielka hala targowa, trzypiętrowa, gdzie mieszczą się stoiska z rybami i owocami morza, mięsne, warzywno-owocowe i piekarnicze. To jest interesujące miejsce dla każdego turysty.  Fot.Isabella Degen
A Coruña, Plaza de Lugo - tu mieści się wielka hala targowa, trzypiętrowa, gdzie mieszczą się stoiska z rybami i owocami morza, mięsne, warzywno-owocowe i piekarnicze. To jest interesujące miejsce dla każdego turysty. Fot.Isabella Degen
Kuchnia Galicji to przede wszystkim ryby i owoce morza, których jest pod dostatkiem. Portów rybackich tu nie brakuje, A Coruña otoczona jest głęboko wciętymi w ląd zatokami, zwanymi "Rias Gallegas", gdzie dokonują się obfite połowy.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na naszemiasto.pl Nasze Miasto