Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Hubertus Świętokrzyski 2012. Jak smakuje pieczony dzik?

Redakcja
Pieczony dzik w nieco okrojonej formie. Fot. Bartłomiej Kowalewski.
Pieczony dzik w nieco okrojonej formie. Fot. Bartłomiej Kowalewski.
Jak co roku w Muzeum Wsi Kieleckiej odbył się "Hubertus Świętokrzyski". Jego największą atrakcją był pieczony dzik. Po kawałek dziczyzny ustawiła się olbrzymia kolejka chętnych, chcących spróbować specjału.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na naszemiasto.pl Nasze Miasto