MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Kuchenne Rewolucje w Karczmie Kujawskiej we Włocławku. Gessler zmienia to miejsce

Kuchenne Rewolucje w Karczmie Kujawskiej we Włocławku. Gessler zmienia to miejsce

Czarni Połaniec fetowali awans do finału Okręgowego Pucharu Polski [ZDJĘCIA]

Czarni Połaniec fetowali awans do finału Okręgowego Pucharu Polski [ZDJĘCIA]

Polecamy

Gmina i miasto Starogard Gdański  tworzą nową przestrzeń współpracy samorządowe

Gmina i miasto Starogard Gdański tworzą nową przestrzeń współpracy samorządowe

Ważne! IMGW ostrzega przed burzami

Ważne! IMGW ostrzega przed burzami

Piesi kontra rowerzyści. Kto i gdzie ma pierwszeństwo? O tych zasadach warto pamiętać

Piesi kontra rowerzyści. Kto i gdzie ma pierwszeństwo? O tych zasadach warto pamiętać