Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Kto jest nowym prezesem ZAKSY? Utytułowany klub wydał komunikat w tej sprawie

Kto jest nowym prezesem ZAKSY? Utytułowany klub wydał komunikat w tej sprawie

Tak wyglądali zielonogórzanie 500 lat temu! Znamy wyniki badań archeologicznych

Tak wyglądali zielonogórzanie 500 lat temu! Znamy wyniki badań archeologicznych

Polecamy

Tragiczny wypadek koło Gorzowa. Nie żyje 28-latek

Tragiczny wypadek koło Gorzowa. Nie żyje 28-latek

Wiesław Woś z Przemyśla na liście Lewicy do Parlamentu Europejskiego

Wiesław Woś z Przemyśla na liście Lewicy do Parlamentu Europejskiego

Działania „prędkość” i nadchodząca majówka na międzychodzkich drogach

Działania „prędkość” i nadchodząca majówka na międzychodzkich drogach