Przygotowanie grzybów krok po kroku - do spożycia, suszenia, mrożenia, marynowania

JKZaktualizowano 
Zobaczcie, jak krok po kroku obchodzić się z grzybami - od momentu zbioru, aż po umieszczenie ich w słoiku. Porady na temat suszenia, mrożenia i marynowania. Co zrobić, by przechować grzyby przez dłuższy czas? Jak zachować ich świeżość? Sprawdźcie!

Materiał oryginalny: Przygotowanie grzybów krok po kroku - do spożycia, suszenia, mrożenia, marynowania - Dziennik Zachodni

Komentarze 1

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

J
Joanna

na pierwszym zdjęciu są kurki, które nie dają się tak po prostu umyć;
trzeba je na sucho posypać wrzątkiem, a po chwili zalać wrzątkiem i troche poczekać aż opadną zanieczyszczenia na dno naczynia

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3