MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto warto dobrze schłodzić przed pieczeniem. Owiń...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sprawdzony przepis na kruche ciasto. Idealne za każdym razem. Najlepsze kruche ciasto na szarlotkę, mazurki czy ciasteczka

Kruche ciasto. Krok 7

Gotowe ciasto warto dobrze schłodzić przed pieczeniem. Owiń je w folię spożywczą i schowaj na ok. pół godziny do lodówki. Po tym czasie możesz rozwałkować ciasto.

Zobacz również

Hiszpania zdmuchnęła ambitną Gruzję. Teraz przedwczesny finał!

Hiszpania zdmuchnęła ambitną Gruzję. Teraz przedwczesny finał!

29 czerwca odbył się seans filmu: „Święto Ognia” w Gdyni.

29 czerwca odbył się seans filmu: „Święto Ognia” w Gdyni.

Polecamy

Podtopienie na jeziorze Siekiera

Podtopienie na jeziorze Siekiera

Karambol czterech osobówek na Obwodnicy Trójmiasta

Karambol czterech osobówek na Obwodnicy Trójmiasta

Kolizja Bolta z tramwajem w Częstochowie – przyczyny wypadku w trakcie ustaleń

Kolizja Bolta z tramwajem w Częstochowie – przyczyny wypadku w trakcie ustaleń