10 z 13
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Przepis wygląda świetnie, ale zniechęca cię to, że potrzeba...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/5a/72/600028d806c0c_o_large.jpg)
fot. istock.com
Z tymi sztuczkami gotowanie to pestka! Poznaj kuchenne triki, które ułatwią ci życie i uratują niejedno danie
Oszczędzanie jest w modzie
Przepis wygląda świetnie, ale zniechęca cię to, że potrzeba do niego kilkadziesiąt mililitrów wina i nie będziesz miał co zrobić zresztą? To nie problem! Zarówno wino, bulion, jak i inne płynne produkty, których często używa się do gotowania w małych ilościach możesz zamrozić i wyciągać je wtedy, gdy są potrzebne. By zrobić to z głową i podzielić produkt na małe porcje, wykorzystaj do zamrażania pojemniki na kostki lodu.