9 z 10
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![• 5 jaj ugotowanych na twardo...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/86/5b/5e9079efab8b5_o_large.jpg)
fot. pixabay.com
Tradycyjne, pyszne przepisy na wielkanocny stół!
8. Jaja faszerowane rzeżuchą
• 5 jaj ugotowanych na twardo
• łyżka majonezu
• łyżka musztardy
• 1 kiełbaska parówkowa
• czerwona papryka
• rzeżucha
• sól, pieprz
Jaja przeciąć na pół. Delikatnie wyjąć żółtka, które należy wymieszać z pokrojoną w drobną kostkę parówką, posiekaną rzeżuchą, musztardą i majonezem. Doprawić. Nakładać farsz do wydrążonych jajek i przyozdobić rzeżuchą oraz kawałkami papryki.