MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania pasztetu rybnego można użyć dorsza, karpia,...
fot. pixabay.com/ds_30

Z kaczki, perliczki, królika, a może z karpia lub soczewicy? Rodzaje pasztetów, właściwości i przygotowanie

Pasztety rybne

Do przygotowania pasztetu rybnego można użyć dorsza, karpia, makreli lub innej ulubionej ryby. Przygotowanie wygląda podobnie jak w przypadku wyrobów mięsnych. Zmieloną rybę łączymy z cebulką, jajkami, namoczoną w mleku bułką i przyprawami. Pieczenie trwa od godziny do dwóch w 180 stopniach Celsjusza.

Zobacz również

Obchody Międzynarodowego Dnia Pielęgniarki i Położnej w Rzeszowie

NOWE
Obchody Międzynarodowego Dnia Pielęgniarki i Położnej w Rzeszowie

Reprezentanci Polski wrócili do Warszawy. Powitali ich kibice

NOWE
Reprezentanci Polski wrócili do Warszawy. Powitali ich kibice

Polecamy

Zarobki w Kujawsko-Pomorskiem. Ile wynosiły kilkanaście lat temu, a ile teraz?

Zarobki w Kujawsko-Pomorskiem. Ile wynosiły kilkanaście lat temu, a ile teraz?

Biały dym nad budynkiem przy ul. Żeromskiego w Malborku

Biały dym nad budynkiem przy ul. Żeromskiego w Malborku

Kierująca seatem uderzyła w słup sieci energetycznej

Kierująca seatem uderzyła w słup sieci energetycznej