MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przede wszystkim musimy pamiętać, że nie należy mrozić...

Jak przygotować grzyby krok po kroku? Suszenie, gotowanie, mrożenie. Proste sposoby na przygotowanie grzybów do spożycia

Przede wszystkim musimy pamiętać, że nie należy mrozić surowych grzybów. Aby przygotować grzyby do zamrożenia, należy je uprzednio poddusić. W tym celu przygotowujemy grzyby jak do spożycia, a następnie kroimy, podlewamy wodą, solimy i dusimy - aż do zmięknięcia. Po wystudzeniu pakujemy do pojemników i wkładamy do zamrażarki. Równie dobrze, zamiast dusić grzyby, możemy je podsmażyć na maśle z olejem. Po wystygnięciu - mrozimy.

Zobacz również

Bryza Postomino i KB Spoko Sławno podczas Półmaratonu Słowaka. Wyniki, zdjęcia

Bryza Postomino i KB Spoko Sławno podczas Półmaratonu Słowaka. Wyniki, zdjęcia

Michał Szpak był gwiazdą Dnia Malborka 2024

Michał Szpak był gwiazdą Dnia Malborka 2024

Polecamy

Przegląd tygodnia od 9.06 w Żarkach

Przegląd tygodnia od 9.06 w Żarkach

Tygodniowy przegląd prasy w Karpaczu, (9.06-15.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Karpaczu, (9.06-15.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bychawie, (9.06-15.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bychawie, (9.06-15.06.2024)